Utolsó kommentek

Címkék

agyfasz (1) aie (1) aranyos (1) bash.hu (3) bevételek (1) bkv (2) budapest (2) bulgária (1) eb (1) egészségügyi biztosítás (1) egyéb (1) egyetem (7) életemnapjai (16) feelings (1) felsőoktatás (1) filmajánló (2) gazdszoc (1) hülyeségek (14) húsvét (1) ivás (5) kaja (1) khm (2) komolycsiri (8) komolytalancsiri (18) kultúra (1) lakás (1) márc9 (2) máv (1) nokia (2) öcsi (6) pénzügyi (1) pie (1) poén (13) póker (1) polip (1) politika (1) rajz (1) rendkívüli (1) sicko (1) számvitel (2) szavazás (1) szerbia (1) szozopol (1) tandíj (1) tanulás (1) túra (1) tv (1) upsz (1) vizitdíj (1) youtube (4)

Az évek csak úgy repülnek..

Csiri 2022.05.15. 21:07

Tudom, hogy egy ideje nem írtam semmit, de majd most!

Szóval a legutolsó posztom óta lassan eltel egy évtized, de milyen évtized! Csak úgy repültek az évek…

Most már van egy 5 éves kisfiam és egy 1 éves kislányom akikre nagyon büszke vagyok, de mellettük érzem igazán, hogy már felnőtt vagyok.

Mindemellett az, hogy 15 év egy helyen lakás után (ami eddigi rekord volt!) elköltöztünk. Kicsit furcsa volt az első pár hét, de még most is sokszor van, hogy úgy ébredek fel, hogy kell pár másodperc míg rájövök, hogy hol is vagyok :D

Mint biztos többeteknek is meséltem már, hogy idén tavasszal új hobbiba kezdtem, a motorozásba :) :) :)

Múlt hétvégén is a jó időben a haverokkal felnéztünk a Mátrába, amikor visszafele minden töltésem elment :( :(  BOOM-szívtál kártya…

Na de a lényeg, hogy egész hamar rátaláltam interneten egy hazai feszültség szabályzó gyártóra, akinél találtam egy szabályzót, ami megfelel a kis burgonyámhoz. Nekem tökéletesen bevált, nagyon jó szívvel tudom őket ajánlani.  Elvileg amúgy mindenféle márkához-típushoz passzol, szóval hogyha hasonló problémátok lenne, akkor bátran fordulhattok hozzájuk.

Lényeg a lényeg, hogy probléma megoldva :)

 

Címkék: lakás komolytalancsiri életemnapjai

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csiri.blog.hu/api/trackback/id/tr217832265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása