Utolsó kommentek

Címkék

agyfasz (1) aie (1) aranyos (1) bash.hu (3) bevételek (1) bkv (2) budapest (2) bulgária (1) eb (1) egészségügyi biztosítás (1) egyéb (1) egyetem (7) életemnapjai (16) feelings (1) felsőoktatás (1) filmajánló (2) gazdszoc (1) hülyeségek (14) húsvét (1) ivás (5) kaja (1) khm (2) komolycsiri (8) komolytalancsiri (18) kultúra (1) lakás (1) márc9 (2) máv (1) nokia (2) öcsi (6) pénzügyi (1) pie (1) poén (13) póker (1) polip (1) politika (1) rajz (1) rendkívüli (1) sicko (1) számvitel (2) szavazás (1) szerbia (1) szozopol (1) tandíj (1) tanulás (1) túra (1) tv (1) upsz (1) vizitdíj (1) youtube (4)

BKV bliccelés

Csiri 2008.06.23. 15:34

Ma mikor mentem be a suliba az egyik megállóban a 7-esre felszállt egy ember, BKV karszalag és ellenőrzés. Egyből kiszúrt egy csávót, aki az ajtó felé kezdett el orientálódni. Az érdekes az volt, hogy egyes egyedül ő volt aki felszállt, így meg nem tudom mennyire lehet hatékonyan ellenőrizni, szóval gyanus volt, de az öltönyös bliccelő nem hagyta magát. Következő megállónál leszállt, majd el akart menni. Persze az ellenőr elkapta a zakóját, nem engedte és gondolom azt magyarázta, hogy rendőrt fog hívni, mert a telefonját vette elő. Végül persze nem lett belőle semmi és a bliccelő elment. Azért érdekes, hogy van amikor ezek az esetek vannak, hogy hiába kapják el, nem büntetik meg, van amikor meg a bkvfigyelo.blog.hu -n leírtak szerint megverik, megalázzák az ember. Nem tudom miért nem lehet ezt valahogy okosan megoldani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csiri.blog.hu/api/trackback/id/tr32535350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása