Utolsó kommentek

Címkék

agyfasz (1) aie (1) aranyos (1) bash.hu (3) bevételek (1) bkv (2) budapest (2) bulgária (1) eb (1) egészségügyi biztosítás (1) egyéb (1) egyetem (7) életemnapjai (16) feelings (1) felsőoktatás (1) filmajánló (2) gazdszoc (1) hülyeségek (14) húsvét (1) ivás (5) kaja (1) khm (2) komolycsiri (8) komolytalancsiri (18) kultúra (1) lakás (1) márc9 (2) máv (1) nokia (2) öcsi (6) pénzügyi (1) pie (1) poén (13) póker (1) polip (1) politika (1) rajz (1) rendkívüli (1) sicko (1) számvitel (2) szavazás (1) szerbia (1) szozopol (1) tandíj (1) tanulás (1) túra (1) tv (1) upsz (1) vizitdíj (1) youtube (4)

Autoszalon verseny

Csiri 2008.04.18. 19:54

Ma voltunk a lakótársaimmal ilyen autoszalonos versenyen. Dióhéjban: 1 piac, 4 versenyző, 6 negyedév, aki a legnagyobb a végén az nyer. Teljesen beindultunk a versenyre, rögtön neki is estünk a kézikönyvnek ahol találkoztunk az első problémával. Nagyon sok minden "rejtélyes" a dologban. Nincs semmi pontos megadva, innen kezdve meg kicsit orosz rulett ize van. Na nem baj, lelkesedésünk nem fogyott, excellben táblázatokat írtunk, tervezgettünk, hogy hol lehet sporolni, hogy minnél több pénzünk maradjon.

Aztán eljött a verseny napja. Egész jól kezdtünk, de volt egy csapat aki a használt autó eladásban sokkal jobb volt mindenkinél. Hiába probáltunk bármit, mindig jobbak voltak. Aztán beütött a ménkő. Úgy kb 2 körrel a vége előtt tudtuk meg, hogy nem a cash flow számít, hanem a bevétel/kiadás rublika. Ez kb olyan lehet, mintha fociban szólnak hogy a másik kapura játszák a meccset. Végül 2.-ak lettünk, az elsőnek várt szupercsapat meg utolsó (biztos ők is cash flow-t nézték :D ). Nem volt rossz, de lehetett volna jobb is :(

Címkék: életemnapjai

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csiri.blog.hu/api/trackback/id/tr70431944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása